Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alkion Hotel este amplasat intr-o gradina de 15000 m2, in localitatea Kriopigi, la aproximativ 600 de metri de plaja. Pune la dispozitie o piscina cu forma neregulata in aer liber si un bar amplasat langa piscina, unde se pot savura bauturi si gustari.

Camerele Hotelului Alkion Hotel sunt spatioase si includ o chicineta cu frigider. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit si uscator de par. Balcoanele ofera vedere la Golful Kassandra, la piscina sau la gradina.

Barul de la piscina serveste bauturi si gustari pe tot parcursul zilei.

Piscina cu vedere la mare de la Alkion Hotel este ideala pentru o baie invioratoare. In jurul piscinei sunt puse la dispozitie sezlonguri si umbrele de plaja gratuite. Exista, de asemenea, o piscina separata pentru copii si o zona de joaca.

Localitatea Kassandra se afla la 15 minute de mers cu masina de Alkion Hotel, iar Aeroportul International Macedonia este situat la 80 km. Proprietatea beneficiaza de o parcare privata gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie