Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Kaliakra Mare

Descriere

Hotelul Kaliakra Mare din Albena, fostul Hotel Dobrotitsa, este separat de plaja cu nisip lunga de kilometri intregi doar de promenada. Acest hotel renumit situat pe plaja a fost renovat in iarna 2017-18 si are 148 de camere pe 4 etaje, precum si hol cu receptie, bar in hol, restaurant cu terasa si piscina cu bar la piscina. Pretul include 1 umbrela si 2 sezlonguri pe camera, la piscina sau pe plaja incepand cu al 3-lea rand de la mare.

Toate camerele sunt luminoase si au mobilier modern, balcon, baie cu dus, precum si telefon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, seif si aer conditionat. Accesul la internet in hol, la restaurant si la piscina este gratuit. Sunt disponibile 2 lifturi.

Hotel ofera servicii ultra all inclusive cu mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, cina tip bufet si gustari la miezul noptii. In lunile iulie si august, se organizeaza seri tematice cu mancaruri din bucataria nationala bulgara, fructe de mare si preparate la gratar pentru cina, de 3 ori pe saptamana. Pe terasa restaurantului sunt servite gustari, deserturi, fructe si inghetata, de la ora 15:00 pana la ora 17:00. La barul din hol si barul de la piscina, oaspetii pot savura bauturile alcoolice si nealcoolice din Bulgaria, vin si bere la dozator, precum si cafea si ceai.

O echipa de animatie asigura buna dispozitie 6 zile pe saptamana, in timpul zilei cu activitati sportive si jocuri de divertisment, iar seara cu bingo, spectacole, discoteca etc. Cei mici au la dispozitie o piscina cu un castel cu apa mica si un loc de joaca pentru copii. Miniclubul este deschis in lunile iulie si august.

La un cost suplimentar este disponibila parcare la proprietate. Zona pietonala, cu magazine de suveniruri, artizani si restaurante, se afla la 5 minute de mers pe jos. In apropiere, oaspetii pot practica diverse activitati sportive si de agrement, inclusiv tenis si minigolf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.