Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kaliopa este situat pe malul marii in statiunea Albena, ofera o piscina in aer liber si 2 restaurante. La locatie este disponibil WiFi gratuit. In pret sunt oferite 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera langa piscina sau pe plaja incepand de la linia a 3-a de la mare.

Situat aproape de plaja, restaurantul a la carte Kaliopa serveste mese delicioase intr-o sala cu aer conditionat. La doar 50 de metri de Kaliopa, oaspetii pot lua micul dejun tip bufet si cina. De asemenea, puteti savura bauturi alcoolice sau nealcoolice la barul din hol al hotelului sau puteti lua o bautura racoritoare de la barul de la piscina.

Toate unitatile dispun de aer conditionat, TV prin cablu, balcon, telefon si minibar. Baile private sunt dotate cu dus.

Oaspetii proprietatii se pot bucura de diverse sporturi nautice, cum ar fi water jet si scufundari. De asemenea, sunt disponibile volei pe plaja, minigolf, fotbal, baschet si tenis de masa.

Palatul Reginei Maria din Balcic este la 15 minute de mers cu masina, iar Centrul Nisipurile de Aur este la 14 km. Aeroportul Varna este la 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie