Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o zona calma si verde din Albena si la 650 de metri de plaja, Hotelul Kompas are o piscina in aer liber, ofera all-inclusive si servicii de luat masa. In zonele publice este disponibil WiFi gratuit. Oaspetii hotelului Kompas pot folosi zona de plaja libera. Sezlongurile si umbrelele nu sunt incluse.

Oaspetii se pot bucura de diverse mese in restaurantul proprietatii, precum si de gratare speciale si meniuri tematice de seara. De asemenea, este disponibil un snack bar, care serveste salate proaspete si fructe. Diferite bauturi racoritoare sunt la dispozitia oaspetilor in barul din hol si in barul de la piscina.

Toate unitatile hotelului au aer conditionat, TV prin cablu, birou si balcon. Baile private sunt dotate cu dus. Un frigider sau un seif pot fi inchiriate la un cost suplimentar.

Kompas este la 300 de metri de stadion. Puteti inchiria o masina, precum si ski-jet. Un centru de echitatie si 2 centre spa sunt situate in apropiere si pot fi vizitate la un cost suplimentar.

Hotelul Kompas ofera un program bogat de animatie pentru adulti, precum si un club pentru copii.

Proprietatea este situata la 40 km de Aeroportul Varna.

O umbrela de soare si 2 sezlonguri la piscina sunt incluse in tariful camerei. Nu sunt incluse sezlonguri si umbrele de soare pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie