Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe malul marii, in Albena, Hotelul Laguna Beach ofera servicii all-inclusive, o piscina sezoniera gratuita in aer liber si o piscina interioara. Se pot utiliza gratuit 1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja, iar accesul gratuit la internet WiFi este disponibil in zonele publice.

Un restaurant cu gradina de vara si meniuri tematice de seara este la dispozitia oaspetilor. Bauturi racoritoare sunt disponibile in barul din hol, iar salate proaspete si fructe sunt servite in snack barul de langa piscina.

Fiecare camera are TV cu canale prin cablu, minibar si birou. Baia privata este dotata cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Este disponibil un balcon.

Oaspetii au la dispozitie un centru spa si de wellness, cu un studio de masaj. La Laguna sunt oferite numeroase sporturi acvatice, o sala de jocuri si excursii. Volei pe plaja, un teren de tenis, un club de calarie, fotbal, baschet si un teren de minigolf sunt toate disponibile la proprietate. Animatie pentru copii este oferita zilnic.

Balcic si Palatul Balcic se afla la 8 km, iar statiunea Nisipurile de Aur se afla la 12 km. Centrul orasului Varna este situat la 27 km de Hotelul Laguna Beach, iar aeroportul este situat la 31 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie