Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este situat la doar 20 de metri de plajă, în sudul staţiunii, foarte aproape de intrarea în Mamaia dinspre Constanța. Localizarea face ca hotelul să se preteze atât pentru turiștii din sezonul estival cât și pentru cei aflați într-o călătorie de afaceri şi este deschis tot timpul anului.
Localizare:

Hotelul Bavaria Blu 4* este situat la doar 20 de metri de plajă, în sudul staţiunii, foarte aproape de intrarea în Mamaia dinspre Constanța. Localizarea face ca hotelul să se preteze atât pentru turiștii din sezonul estival cât și pentru cei aflați într-o călătorie de afaceri şi este deschis tot timpul anului.

Facilitati hotel:

Hotel Bavaria Blu dispune de un număr total de 123 de spații de cazare, dintre care 54 de garsoniere, 32 de camere duble și 37 de camere single.

Turiștii cazați în locație pot beneficia de serviciile centrului SPA (saună, masaj, sală fitness), se pot relaxa la piscina exterioară, pot servi o băutură răcoritoare în barul interior sau cel situat langă piscină.
În grădina interioară se poate servi masa sau un grătar, întrucât dispune şi de un grill house.
Facilitati camere:

Camerele duble economy au o suprafață de 15 metri pătrați având aceleași dotări ca și camerele duble standard.
La etajul 1 şi 2 se află câte 5 camere single standard şi 4 camere single cu vedere mare, 5 camere duble standard şi 4 camere duble cu vedere mare, 4 garsoniere standard şi 6 garsoniere cu vedere mare.
La etajul 3 şi 4 se află câte 2 camere single standard, 1 cameră dublă standard, 7 garsoniere standard şi 10 garsoniere cu vedere mare.
Toate spațiile de cazare pun la dispoziția turiștilor: TV cablu, telefon, mini-bar, acces gratuit internet wireless, aer condiționat, seif, birou de lucru, baie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie și detectoare de fum. Garsonierele dispun de canapea extensibilă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.